duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Jurnal de campanie: Îi alegem pe toți sau doar pe unul? Pe cel din mijloc?

  de | 4 august 2020, 12:16 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  1

  Având în vedere că am ajuns în campania în vreme de pandemie, ne-am propus să observăm cu grijă, fără preconcepții și partipriuri, modul în care partidele arădene, politicienii arădeni se gândesc să câștige bunăvoința electoratului local cam absent și oarecum distrat. 

  Vom semnala atât nedumeririle și mirările noastre cât și cele ale altora care ajung la cunoștința noastră, dar vom puncta și pozitiv – e la modă acum negativ-pozitiv -, dacă ne impresionează ceva în mod plăcut. Așteptăm și propuneri, sesizări, ponturi de la cititori. 

   

  Începem cu PNL-ul și cu ai săi candidați, cu cine altcineva am putea începe?

  Pe de o parte sunt cei care domină cursa, pe de alta n-am vrea să ne trezim cu bănuiala că avem ceva cu ei.

  Cu toate acestea primele afișe gigant ale partidului care au apărut pe clădirile arădene așezate în locuri strategice, ne pun în mare încurcătură.

  După cum observați și Dumneavoastră, totul e frumos și plăcut, toată lumea zâmbește, dar după logica unui afiș electoral în care miza cea mare este funcția de primar este cât se poate de evident că nu Bibi Bibarț este candidatul, ci tot Gheorghe Falcă. Aflându-se în mijlocul fotografiei de grup, nu se poate gândi altfel. Nemaivorbind de faptul că lângă el, în stânga și în dreapta se află, pe lângă Bibi, și Bîlcea, Cionca, asta ca să nu mai vorbim de Lazăr Faur.

  Oare ce rost au ei acolo? Sau dacă Gheorghe Falcă nu candidează, el fiind deja ales odată europarlamentar, de ce ține neapărat să se afle în mijlocul unui afiș electoral local.

  Noi avem câteva ponturi, dar așteptăm pe cele ale Dumneavostră, nu de alta, dar campania abia începe.

  Arădeanu Special

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.