Junioara arădeancă Iulia Marko, debut cu dreptul în tenisul mare

  de Special Arad | 5 august 2018, 11:19 AM | Sport | Topic special

  0

  Tânăra tenismenă arădeană Iulia Marko (16 ani) a reuşit o frumoasă victorie la prima participare în Circuitul ITF al senioarelor, pe tabloul de calificări al Trofeului „Ilie Năstase”, competiţie ajunsă la ediţia a XIV-a, ce se dispută în aceste zile la Activ Club. Competiția de tenis feminin are premii în valoare de 15.000 de dolari, iar principala favorită a tabloului de calificări este grecoaica Vasiliiki Karvouni (18 ani – locul 1219 WTA).

  Adversara tinerei Iulia Marko, Adriana Andronache (19 ani), a abandonat la scorul de 6-4, 3-0 în favoarea jucătoarei din Arad.

  „Am avut emoţii la acest prim meci, dar mă bucur că am reuşit să joc bine. Îmi pare rău că adversara mea a trebuit să se retragă… Stilul meu de joc este unul care se bazează pe defensivă, în disputa de astăzi (nr. sâmbătă) reuşind să îmi pun în valoare «armele». În primul rând vreau să mă simt bine la ITF Arad, pentru că nu pot pretinde foarte multe la acest prim turneu”, ne-a declarat Iulia Marko.

  Opt dintre sportivele prezente pe tabloul de calificări vor accede pe tabloul principal, care va debuta marți, tragerea la sorţi având loc luni, de la ora 17.00, la hotelul Coandi, în prezenţa directorului de turneu Anela Freer şi a arbitrului principal Andrei Bardan.

  PROGRAMUL DE DUMINICĂ LA ITF ARAD

  Terenul Central
  – ora 11.00
  M. Tănăsescu vs. E. Mălai (R. Moldova)
  L. Fabian (Ungaria) vs. A. Kiszner Luca
  – nu înainte de ora 15.30
  A. Scurtu vs. I. Marko
  V. Surova (Slovacia) vs. M. Negoiţă

  Terenul 1
  I. Toachină vs. K. Miletic (Serbia)
  A. Sebrek (Serbia) vs. C. Cianci (Portugalia)
  – nu înainte de ora 15.30
  A. Gal (Slovenia) vs. M. Mejic (Ungaria)
  B. Kotelesova (Slovacia) vs. A. Ciucă

  Terenul 3
  V. Karvouni (Grecia) vs. M. Toma
  I. Vlaiculescu vs. D. Gheorghe
  – nu înainte de ora 15.30
  S. Ogescu vs. T. Munteanu
  A. Iordache vs. M. Husarova )Slovacia)

  Terenul 4
  J. Vukovic (Serbia) vs. S. Gvozdenovic (Serbia)
  J. Bojovic (Serbia) vs. D. Milemkovic (Serbia)
  – nu înainte de ora 15.30
  N. Pietras (Polonia) vs. A. La Cava (Italia)
  E. Mulajic (Bosnia-Herţegovina) vs. J. Gvozdenovic (Serbia)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.