joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Judecătorii au desființat o înțelegere între un procuror arădean și o femeie acuzată de proxenetism. Aceasta a sechestrat o fată de 17 ani într-un bordel

  de - | 26 ianuarie 2021, 9:36 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Curtea de Apel Timişoara a pronunţat sentinţa finală într-un dosar în care un bărbat din Arad a fost trimis în judecată fiind acuzat că a ajutat-o pe concubina să o ţină sechestrată, într-un salon de masaj care funcţiona ca bordel, pe o fată de 17 ani.

  O arădeancă acuzată de proxenetism şi lipsirea de libertate a unei adolescente de 17 ani a fost la un pas să scape cu o pedeapsă cu suspendare după ce a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorul. Judecătorii au anulat, însă, înţelegerea dintre procuror şi proxenetă, iar femeia a fost trimisă în judecată, procesul în primă instanţă fiind pe rolul Judecătoriei Arad.

  Într-un alt dosar, procurorii Judecătoriei Arad l-au trimis în judecată pe concubinul proxenetei, acuzat de complicitate la lipsirea de libertate a fetei de 17 ani, complicitate la proxenetism şi influenţarea declaraţiilor. În 21 ianuarie 2021, Curtea de Apel Timişoara a pronunţat sentinţa finală prin care bărbatul a fost condamnat la patru ani şi patru luni de închisoare şi obligat să îi achite victimei 5.000 de euro daune morale.

  Citeste mai multe AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.