Joi se deschide oficial noul sezon la Ștrandul Neptun





Comunicat Primăria Arad. Noul sezon estival de la ștrandul Neptun va fi inaugurat joi, 30 mai 2024. Administratorul bazei de agrement a început de azi să umple cu apă bazinele termale și cel mare, care este prevăzut și cu o zonă destinată copiilor.
În toată această perioadă, în zona bazinelor accesul a fost permis, însă doar dușurile au fost funcționale pentru cei care au optat pentru petrecerea timpului liber pe ștrandul amenajat pe malul Mureșului.
Conform tradiției, deschiderea oficială a ștrandului era programată pe 1 mai, însă în ultimii ani temperaturile modeste înregistrate la început de mai au decalat data inaugurării sezonului estival la ștrandul arădean. Era necesar ca timp de trei zile consecutive termometrele să indice temperaturi mai mari de 25 de grade Celsius.
Dacă până acum accesul în zona de bazine nu doar că a fost permis, dar a fost și gratuit, de joi se vor percepe taxe de acces, neschimbate față de cele de anul trecut.
Tarife la Ștrandul Neptun:
Bilet preț întreg: 30 lei/ zi
Bilet preț redus elev, student (până în 25 ani), pensionar: 15 lei/zi
Bilet acces după ora 16:00: 15 lei/zi
Bilet familial (2 adulți și 1 copil): 65 lei / zi; (2 adulți și 2 copii): 68 lei/ zi; (2 adulți și 3 copii): 75 lei/zi.
Abonament preț întreg sezon: 800 lei/sezon
Abonament preț redus elev, student (până în 25 ani), pensionar: 400 lei/ sezon
Abonament lunar: 500 lei
Abonament lunar redus: 290 lei
Abonament săptămânal: 175 lei
Abonament săptămânal redus: 70 lei.
Accesul la partea din ștrand unde sunt doar terase (în afara gardului delimitator) este gratuit pe întreaga perioadă a anului.
• Citește și: Tariful de intrare la Ștrandul Neptun, la mijlocul clasamentului pe țară. În care oraș este cel mai ieftin · Special Arad
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)