miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Joi se deschide oficial noul sezon la Ștrandul Neptun

  de Special Arad | 27 mai 2024, 3:28 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Comunicat Primăria Arad. Noul sezon estival de la ștrandul Neptun va fi inaugurat joi, 30 mai 2024. Administratorul bazei de agrement a început de azi să umple cu apă bazinele termale și cel mare, care este prevăzut și cu o zonă destinată copiilor.

  În toată această perioadă, în zona bazinelor accesul a fost permis, însă doar dușurile au fost funcționale pentru cei care au optat pentru petrecerea timpului liber pe ștrandul amenajat pe malul Mureșului.

  Conform tradiției, deschiderea oficială a ștrandului era programată pe 1 mai, însă în ultimii ani temperaturile modeste înregistrate la început de mai au decalat data inaugurării sezonului estival la ștrandul arădean. Era necesar ca timp de trei zile consecutive termometrele să indice temperaturi mai mari de 25 de grade Celsius.

  Dacă până acum accesul în zona de bazine nu doar că a fost permis, dar a fost și gratuit, de joi se vor percepe taxe de acces, neschimbate față de cele de anul trecut.

  Tarife la Ștrandul Neptun:

  Bilet preț întreg: 30 lei/ zi

  Bilet preț redus elev, student (până în 25 ani), pensionar: 15 lei/zi

  Bilet acces după ora 16:00: 15 lei/zi

  Bilet familial (2 adulți și 1 copil): 65 lei / zi; (2 adulți și 2 copii): 68 lei/ zi; (2 adulți și 3 copii): 75 lei/zi.

  Abonament preț întreg sezon: 800 lei/sezon

  Abonament preț redus elev, student (până în 25 ani), pensionar: 400 lei/ sezon

  Abonament lunar: 500 lei

  Abonament lunar redus: 290 lei

  Abonament săptămânal: 175 lei

  Abonament săptămânal redus: 70 lei.

  Accesul la partea din ștrand unde sunt doar terase (în afara gardului delimitator) este gratuit pe întreaga perioadă a anului.

   

  • Citește și: Tariful de intrare la Ștrandul Neptun, la mijlocul clasamentului pe țară. În care oraș este cel mai ieftin · Special Arad

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.