vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tariful de intrare la Ștrandul Neptun, la mijlocul clasamentului pe țară. În care oraș este cel mai ieftin

  de Special Arad | 2 august 2023, 1:25 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Asociația Clubul Copiilor a făcut un clasament național cu tarifele de intrare la ștranduri, iar Ștrandul Neptun din Arad se situează chiar la mijlocul listei, fiind considerat nici prea scump, nici prea ieftin.

  Amintim pe această cale că actualele tarife de la Ștrandul Neptun au fost aprobate în Consiliul Local în noiembrie 2022, atunci când au fost modificate și cele pentru intrarea la bazinul de polo și la stadion.

  „Este mijlocul unei săptămâni în care se anunță temperaturi caniculare în majoritatea zonelor din țară iar mii de români vor căuta în week-end un ștrand sau o piscină pentru a se răcori și a petrece o zi frumoasă alături de cei dragi.

  Dar cu bugetele strâmtorate de creșterea galopantă a prețurilor, o ieșire la ștrand poate fi foarte costisitoare. Pentru a veni în ajutorul celor care caută să se relaxeze o zi la ștrand și care trebuie să fie atenți la bugetul familiei, echipa noastră a făcut o analiză a costurilor de intrare la ștrandurile din orașele reședință de județ.

  Am inclus în această analiză costurile de intrare pentru o zi de weekend la ștrandurile sau aquapark-urile din toate orașele reședință de județ din țară. În orașele în care oferta locală este variată am selectat ștrandul cu cel mai mic preț de intrare.

  Cel mai mic tarif de intrare la un ștrand din România este de doar 5 lei pentru adulți în Drobeta-Turnu Severin, urmat de Miercurea-Ciuc (10 lei), Iași (11 lei), Bistrița (11 lei), Sibiu (15 lei), Deva (15 lei) și Râmnicu Vâlcea (15 lei). Arad se clasează chiar la mijlocul clasamentului cu un preț de 30 de lei în weekend pentru un adult și 15 lei pentru un copil.

  La capătul opus se află orașele BrașovBotoșaniCluj-Napoca și Galați. De menționat că în cazul orașelor Brașov și Botoșani, în lipsa unor ștranduri publice, am luat în considerare prețul de intrare la aquapark-urile din oraș. Intrarea la acestea este semnificativ mai mare decât la un ștrand public dar și serviciile și facilitățile oferite sunt net superioare”, se arată în analiza realizată de Clubul Copiilor.

  Lista cu tarifele actualizate pentru accesul la Ștrandul Neptun din Arad o puteți consulta prin următorul link: Au fost aprobate noile tarife de la ștrand, bazinul de polo și stadion. La bazin, apar reduceri pentru copiii cu mai mulți frați • Special Arad.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.