Jazz-ul a inundat parcul Pădurice! (Foto + Video)

  de Raluca Medeleanu | 21 iunie 2015, 1:05 PM | Muzică | Topic special

  1

  Parcul de la Pădurice a fost invadat, ieri seară, de vibrații nebune de muzică jazz și sute de arădeni la cea de-a treia seară a Festivalului Internațional de Muzică Americană și Jazz.

  Pe scena plutitoare, montată pe lac, s-au „dezlănțuit” cei de la Bega Blues Band și Lucian Nagy & Balkumba Tribe, împreună cu Gabriel Rosati.

  O seară electrizantă, care a demonstrat încă o dată că arădenii sunt mari degustători de jazz.

  Astăzi, Festivalul va ajunge la final, cei de la Bramax Quintet și Jamie Smith’s Magon promițând un show de excepție, care să ne lase nerăbdători, în așteptarea ediției viitoare. Spectacolul va începe la ora 20:00.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Să nu exagerăm, totuși. Show-l n-a fost excepțional, dimpotrivă: toba suna ca pe lemn,basul abia de se auzea, Hammond-ul era deoarte de tonalitatea de jazz, solista avea capacitatea unei cântărețe mediocre de disco. E avdevărat: pentru un nou-născut orice banc e poanta secolului.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.