sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  God bless Arad… și Star Wars! A început Festivalul de Muzică Americană și Jazz

  de Tomck@t | 13 iunie 2014, 2:00 PM | Cultură | Muzică | Știri Arad

  0

  Padurice Park gave place once again for The American Music and Jazz Festival… ah, pardon. Deci Parcul Pădurice a dat loc din nou Festivalului de Muzică Americană și Jazz joi seara, aceasta fiind deja a doua ediție, dar prima cu sufixul „Jazz”.

  Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Arad, alături de invitata specială din Canada, violonista Annette Barbara Vogel și dirijorul Ilarion Ionescu din Galaţi s-au duelat în simfonii cu broscuțele din lac, momentul triumfului fiind definitivat, în cele din urmă, de muzicieni totuși, atunci când planetele s-au aliniat iar Forța și-a căpătat balanța universală pe ritmurile filmului Star Wars!

  Seara minunată de muzică s-a terminat cu o sesiune de ethno-jazz, cu Mario & The Teachers featuring Alex Florescu & Bogdan Nica.

  Festivalul continuă mâine, sâmbătă, și va ține până sâmbăta viitoare, 21 iunie.

  Vezi programul complet AICI.

  Foto: Lucian Dănilă

  Video: Tomck@t

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.