God bless Arad… și Star Wars! A început Festivalul de Muzică Americană și Jazz

  de [email protected] | 13 June 2014, 2:00 PM | Cultură | Muzică | Știri Arad

  0

  Padurice Park gave place once again for The American Music and Jazz Festival… ah, pardon. Deci Parcul Pădurice a dat loc din nou Festivalului de Muzică Americană și Jazz joi seara, aceasta fiind deja a doua ediție, dar prima cu sufixul „Jazz”.

  Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Arad, alături de invitata specială din Canada, violonista Annette Barbara Vogel și dirijorul Ilarion Ionescu din Galaţi s-au duelat în simfonii cu broscuțele din lac, momentul triumfului fiind definitivat, în cele din urmă, de muzicieni totuși, atunci când planetele s-au aliniat iar Forța și-a căpătat balanța universală pe ritmurile filmului Star Wars!

  Seara minunată de muzică s-a terminat cu o sesiune de ethno-jazz, cu Mario & The Teachers featuring Alex Florescu & Bogdan Nica.

  Festivalul continuă mâine, sâmbătă, și va ține până sâmbăta viitoare, 21 iunie.

  Vezi programul complet AICI.

  Foto: Lucian Dănilă

  Video: [email protected]

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.