Broadway-ul a ajuns pe lacul Pădurice… cu o mică lipsă de fairplay față de „My Fair Lady”

  de [email protected] | 19 iunie 2015, 10:14 AM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Celebrul musical „My Fair Lady”, în prezentarea orchestrei Filarmonicii de Stat Arad și a Facultății de Muzică și Teatru de la Universitatea de Vest Timișoara, alături de dirijorul timișorean Peter Oschanitzky, a deschis ediția de acest an a Festivalului de Muzică Americană și Jazz, joi seara, în fața a sute de arădeni adunați în Parcul Pădurice.

  Spectacolul a avut de suferit… dar nu fiindcă a fost o nereușită (exceptând partea teatrală, cam artificială, însă trecem peste – așa trebuie să fie un vodevil, după exemplul Broadway). A avut de suferit din cauza unei erori de organizare, fiind sabotat de playlist-ul automat al fântânii arteziene. În treacăt și în glumă fie spus: poate e mâna lui Lazurca în treaba asta, consilierul care a declarat război directorului Filarmonicii Alin Văcean 😛

  Dar una peste alta, show-ul a fost frumos, cu o interpretare muzicală impecabilă. Atât soliștii, cât și orchestra au meritat aplauzele din plin!

  Festivalul continuă astăzi, de la ora 20, cu Adrian Gaspar Quintet și Sebastian Spanache Trio, sâmbătă cu Bega Blues Band, Lucian Nagy & Bakumba Tribe și duminică, cu Bramax Quintet și Jamie Smith’s Mabon.

  Toate concertele vor avea loc pe scena amplasată pe lacul Pădurice.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.