Jasmina și Andi Țolea își continuă visul la „Vocea României”! Au mai rămas opt concurenți în concurs (Video)

  de Lucian Dănilă | 7 decembrie 2019, 10:35 AM | Music | Știri Arad | Topic special

  0

  S-au calificat din semifinală în… cea de-a doua semifinală. Ciudat fel de a le spune, dar în acest sezon concursul „Vocea României” are două semifinale, prima și, evident, a doua.

  Așa cum am mai scris, dintre cei 12 competitori care au cântat în „live”-urile de aseară, doi au fost arădenă. Jasmina Răsădean locuiește în Arad și e născută în județul Bihor, Andi Țolea este născut la Arad și crescut, după vârsta de 9 ani, la București.

  Andi Țolea face parte din echipa lui Smiley, prima echipă intrată pe scenă. Melodia aleasă a fost un super-hit al anilor 90, „Without you”, interpretată de Mariah Carey. Era în concurs cu nepoata lui Carlos Santana, Renee, și cu Elena Ilie. Cu o prestație apreciată de toți cei patru antrenori, Andi avea nevoie exclusiv de votul publicului pentru a se califica în cea de a doua semifinală. În momentul în care s-au anunțat cei doi care merg mai departe, Andi a fost alesul celor care au votat, urmat de Elena Ilie. Renee, nepoata celebrului Carlos Santana, a fost cea care a părăsit concursul.

  Jasmina Răsădean este în echipa Irinei Rimes, după ce a început concursul în echipa lui Tudor Chirilă. Se lupta pentru un loc în următoarea semifinală cu colegii ei de echipă, Amanda Aprotosoaei și Bogdan Dumitraș. „I will survive”, melodia făcută celebră de Gloria Gaynor, dar într-o interpretare originală, a fost alegerea Irinei pentru Jasmina. Cum a cântat s-a reflectat în votul publicului: Jasmina a fost cea de-a doua calificată dintre cei trei, primul ales fiind Bogdan Dumitraș.

  Din echipa lui Tudor Chirilă continuă concursul Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter, iar din echipa lui Brenciu s-au calificat fiica lui Adi Minune, Adriana Simionescu și Elena Bozian.

  Semifinala a doua, vineri 13 decembrie:

  Smiley a rămas cu: Elena Ilie și Andi Țolea.

  Irina Rimes a rămas cu: Bogdan Dumitraș și Jamina Răsădean.

  Tudor Chirilă a rămas cu: Mădălina Lefter și Dragoș Moldovan.

  Horia Brenciu a rămas cu: Adriana Simionescu și Elena Bozian.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.