joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arădeanul Andi Țolea, prestație excelentă la Vocea României! A cântat pentru regretata lui mamă, Alina, sub ochii tatălui său, Dacian (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 26 octombrie 2019, 3:17 PM | Povești despre oameni | Știri Arad | Topic special

  0

  Prestație excelentă și totodată emoționantă pentru Andi Țolea, la concursul Vocea României. Paul Andrei Țolea, „Andi”, este fiul lui Dacian Țolea, și nepotul lui Adrian Țolea, fostul președinte al Consiliului Județean Arad.

  În familia Țolea se cântă, verișoara lui Andi, Melissa, fiind și ea o – deja – cunoscută interpretă. Dar ceea ce s-a întâmplat aseară a fost cu puternic mesaj către mama lui, Alina, plecată dintre noi în urmă cu doi ani. Alina a fost o adevărată eroină, ea luptând, avându-i pe Dacian și pe Andi alături, timp de zece ani cu o boală necruțătoare, o boală care din păcate a învins în cele din urmă.

  Cu o voce superbă, Andi a interpretat melodia „Make it rain”. I-a luat ceva timp să întoarcă primul scaun, dar după ce prima care a apăsat butonul a fost Irina Rimes, toți jurații au apăsat butonul și cele patru scaune pe care se mai aflau Smiley, Brenciu și Tudor Chirilă priveau cu admirație finalul evoluției copilului născut în Arad în urmă cu 18 ani.

  „Mama mea a murit după o lupă de 10 ani cu cancerul. S-a întâmplat acum doi ani. Mereu mă încuraja să cânt şi m-a susţinut cu toate greutăţile pe care le avea. Visul mamei mele a fost să mă vadă pe cele mai mari scene, acesta este şi visul meu şi al tatălui meu. Este visul pe care vreau sa mi-l îndeplinesc în memoria ei. Era melodia preferată a mami mele şi a devenit şi melodia mea preferată”, au fost cuvintele lui Andi, înainte de a intra pe scenă.

  dacian

  Dacian era în back-stage și privea cu emoții foarte mari evoluția fiului său. Pentru Andi a fost cu dificil să întoarcă acele scaune, tocmai pentru că era ultimul intrat în concurs. De altfel, Chirilă avea să sublinieze acest lucru: „Ai apărut când noi, cei patru antrebori, aveam deja echipele formate”. Acum, Andi este parte din echipa lui Smiley.

  Născut la Arad, Andi a plecat împreună cu părinții săi, Dacian și Alina, la București. Se întâmpla când el avea 8 ani. Acolo a început cursurile de canto la 9 ani cu Silvia Dumitrescu, cunoscută artistă din România.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.