Andi Țolea, invitat special la evenimentul fashion „Old Hollywood Glamour Event, Tribute to Audrey Hepburn”

  de Special Arad | 22 iulie 2020, 1:19 PM | Monden

  0

  Andi Țolea la Vocea României

  Comunicat. Sâmbătă, 25 iulie, Lento Cafe Arad va găzdui cel mai glamour eveniment de anul acesta din Arad, a cărui tematică este „Old Hollywood Glamour Event, Tribute to Audrey Hepburn”.

  Evenimentul are că tematică Hollywoodul anilor de glorie ’50 și ’60 aducând-o în prim plan pe inegalabila actriță Audrey Hepburn, un simbol al eleganței, al manierelor aristocrate și grației, fiind sursă de inspirație pentru creațiile designerului francez Hubert de Givenchy, care a văzut în ea întruchiparea feminității absolute.

  Evenimentul City Glam va avea loc în două etape:

  09:00 – Breakfast at Lento – „Îndrăznește să fii Audrey Hepburn pentru o zi”

  În cadrul evenimentului toate participantele de la concursul “Îndrăznește să fii Audrey Hepburn pentru o zi” organizat în colaborare cu Joy FM, se vor întâlni la Lento Café Arad pentru un mic dejun, câștigătoarele bucurându-se de o şedinţă foto – video în stilul AUDREY HEPBURN și un răsfăț cu ţinute, accesorii, coafură și machiaj, toate într-un decor retro. Tot atunci se vor înmâna premiile pentru câștigătoare și participante.

  18.00 – Old Hollywood Glamour Event – Fashion Parade

  Având-o ca muză pe Audrey Hepburn, o serie de designeri din Arad și Timișoara s-au întrecut pe ei înșiși pentru a reinterpreta ținutele actriței purtate în filme celebre precum „Breakfast at Tiffany’s”, „Vacanță la Roma”sau „My Fair Lady”, și pe care le veți putea urmări începând cu ora 18.00 la Old Hollywood Glamour Event –  Fashion Parade!,Tribute to Audrey Hepbun,  organizat de către echipa Arad Fashion Days.

  Dintre designeri invitați amintim: Alina Moza și Andreea Cuciureanu din Timișoara, Ellis by Eli Lăslean, Cozacone, Cosette, Mirabel și Paul Micșa care va încerca să calce pe urmele designerului francez și va recreea the best of the best of Givenchy.

  Iubim Aradul și iubim evenimentele, spune Marina Lei! Așadar, nu puteam alege un cvartet mai glam decât Cvartet ADAGIO pentru un recital unic de piese iconice care va deschide evenimentul de la ora 18.00.

  Invitatul special al acestei seri este Andi Țolea, concurentul care a întors toate cele 4 scaune atunci când nu era speranță să se întoarcă măcar unul și care a demonstrat apoi că nu a fost o întâmplare, ajungând până în finala emisiunii  Vocea României 2019.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.