Andi și Jasmina, ce voci, ce prestații… Aradul este tot mai aproape de câștigarea „Vocii României”

  de Lucian Dănilă | 2 decembrie 2019, 2:51 PM | Music | Știri Arad

  0

  Avem două situații distincte la concursul organizat de ProTV, „Vocea României”. S-a ajuns la faza semifinalelor, iar Aradul are în această fază doi reprezentanți.

  Ne aducem și acum aminte de Claudia Iuga, cea care acum este, la propriu, vocea Poliției din Arad și care a încântat o țară întreagă în urmă cu șase ani în echipa lui Smiley. Acum avem doi, Andi Țolea și Jasmina Alexandra Răsădean.

  Am mai scris despre amândoi. Andi este fiul lui Dacian Țolea și a regretatei sale mame, Alina. Cunoaștem, mulți dintre noi, povestea Alinei, care a fost o eroină și a luptat timp de zece ani cu o boală nemiloasă care în cele din urmă, din păcate, a învins. Alina a devenit un model pentru oameni, iar acum, în memoria ei, Andi ne încântă cu fiecare prestație la „Vocea României”. Andi s-a născut la Arad, dar a plecat la 9 ani la București, împreună cu familia lui.

  Jasmina este puțin altfel, iar acest lucru l-am înțeles și din întrebarea pe care i-a pus-o Irina Rimes: „De unde vii?” Jasmina a răspuns scurt: „Vin din Arad, dar sunt bihoreancă”. Jasmina are doar 16 ani, dar are toate atuurile pentru a se impune la „Vocea României”. Este adevărat că în concursul organizat de ProTV i-a trecut o dată glonțul pe la ureche. A făcut parte inițial din echipa lui Tudor Chirilă după o prestație excepțională la audițiile pe nevăzute. Apoi, la unul dintre dueluri, Tudor l-a ales pe Bogdan Ghirău, tânărul din Vulcan care studiază la Cluj Napoca. În acel moment, Irina Rimes a salvat-o, dar dacă nu era Irina, acum o vedeam pe Jasmina în echipa lui Brenciu, care și el a apăsat butonul salvator pentru bihoreanca care a crescut în Arad și a studiază la Liceul de Arte „Sabin Drăgoi”.

  Andi și Jasmina mai au de trecut două hopuri până la marele trofeu din 2019. Sunt în semifinale și de acum orice este posibil, deși am văzut în concurs și alte voci care ne-au impresionat. La audițiile pe nevăzute, atât Andi cât și Jasmina au întors toate cele patru scaune. De altfel, în concurs se află încă și Gabriel Bîscoveanu, tânărul care a pierdut duelul cu Andi, dar a fost salvat de Tudor. Gabriel tocmai l-a învins pe Bogdan Ghirău, cel care era să o trimită acasă pe Jasmina. Este un regulament mai complicat, dar un regulament care le dă acestor tineri și cea de-a doua șansă. Jasmina a profitat din plin de ea, în timp ce Andi a avut un drum perfect până în această fază.

  Puteți vedea mai jos duelurile pe care le-au avut cei doi în acest weekend. Andi Țolea și Zoe Grigoraș (o altă voce superbă), au cântat împreună melodia „Lovely”. Alesul a fost, așa cum știm deja, Andi. În echipa Irinei, Jasmina a avut parte de un duel mai rock cu Mădălin Antonesei pe melodia „Another way to die”. A câștigat Jasmina și acum așteptăm următorul weekend.

  Aradul este tot mai aproape de trofeul „Vocea României”. Că va fi Andi, că va fi Jasmina, urmează să vedem…

  Vedeți mai jos video cu duelurile celor doi, dar și cu interpretarea Jasminei la audițiile pe nevăzute.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.