vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Iustin Cionca: Un al doilea angiograf, de 800.000 euro, va sosi săptămâna viitoare la Secția de Cardiologie

  de Special Arad | 8 decembrie 2021, 5:11 PM | Administraţie | Recomandările editorilor | Sănătate

  0

  Comunicat. O nouă investiție în aparatură medicală se va concretiza săptămâna viitoare. Consiliul Județean Arad anunță că al doilea angiograf pentru Spitalul județean Arad va sosi în data de 15 decembrie.

  Este vorba despre un angiograf care va deservi Laboratorul de Cardiologie Intervențională, în regim ambulatoriu și cu ajutorul lui se vor efectua și proceduri pentru tratarea arterelor periferice, adică într-un limbaj popular, se va putea preveni în unele cazuri amputarea picioarelor.

  „Valoarea angiografului este de 800 000 euro și este finanțată din fonduri europene nerambursabile câștigate de Consiliul Județean Arad. Consiliul Județean a început lucrările de amenajare a spațiului, lucrări realizate tot din fonduri proprii”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.