miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Îți dau lacrimile: Ninel are zece ani și își vinde jucăriile pentru a avea bani de haine de iarnă (FOTO)

  de Special Arad | 31 octombrie 2017, 11:15 AM | Naţional

  0

  Ninel este un băiat de 10 ani care își expune în fiecare dimineață la vânzare jucăriile lângă un gang. Nu este din Arad, este din Mioveni, dar copii ca și Ninel găsim peste tot în țară. El spune că care are nevoie de bani pentru a-și cumpăra haine de iarnă.

  Tulburătoarea poveste a băiețelului a stârnit în doar câteva ore mii de reacții, sute de persoane oferindu-se să îl ajute. O tânără de 32 de ani care stă chiar vizavi de blocul în care locuiește copilul a declarat că băiatul provine dintr-o familie cu probleme, scrie adevarul.ro.

  „Sunt doi frați, cel mare – care își vinde jucăriile, are 10 ani, iar cel mic are 7 ani. Locuiesc împreună cu mama și bunica maternă în blocul M3, scara C, de pe Bulevardul Dacia din Mioveni. Băiatul își vinde jucăriile la gangul de lângă dispensarul din Mioveni, foarte aproape de ultima stație de maxi-taxi din Mioveni, pe partea stângă, la vreun kilometru de Primărie. Copilul trebuie ajutat, asta e clar. Însă nu cred că ar fi o soluție bună să li se dea bani părinților, în ideea că aceștia îi vor cumpăra haine. Părinții sunt divorțați. Din câte știu, mama are unele probleme psihice, iar tatăl copiilor este alcoolic. Bunica își varsă des nervii pe băiețel, al cărui prenume e Ninel. Am auzit-o de multe ori din stradă cum îl înjura”, a declarat pentru Adevărul vecina copilului.

  mioveni

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.