ISU desfăşoară un exercițiu de intervenție incendiu la Gara CFR

  de Raluca Medeleanu | 24 February 2022, 9:08 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arad Traffic, Facebook)

  Arădenii care au observat la această oră agitație şi forțe de ordine la gară, nu au motive de îngrijorare: e doar o simulare.

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență ISU Arad desfāşoară în această seară, începând cu ora 20.00, un exercițiu cu forțe şi mijloace al Detașamentului de Pompieri Arad la Gara din Arad.

  Scenariul exercițiului a presupus un incendiu la nivelul scărilor rulante, extins la sala de așteptare a gării.

  La exercițiu au participat două autospeciale de stingere, o autospecială descarcerare, o autospecială de intervenție și salvare la înălțimi, o autospecială de tip SMURD, un ofițer, 17 subofițeri și un voluntar. Exercițiul face parte din cele lunare la nivelul subunității și are drept scop pregătirea subunității de intervenție pentru gestionarea unei situații de urgență generate de un incendiu la un astfel de obiectiv.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.