Update Își joacă șansa pentru turneul final. Echipa arădeană de baschet U15 evoluează la Sepsi Arena

  de Dan Lazăr | 7 mai 2021, 8:03 AM | Sport | Știri Arad

  0

  UPDATE. BC Valbon Arad a pierdut toate jocurile: 58-62 cu Sportul Stud., 54-56 cu Sepsi Sf. Ghe. și 51-59 cu CSȘ Craiova.

  Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe este, la finele acestei wă pătmâni, gazda unuia dintre ultimele turnee ale sezonului regulat din CN de baschet fete Under 15. BC Valbon Arad are șanse reale de a se califica la turneul final – acolo unde ajung 8 din cele doar 12 competitoare – având, după toate probabilitățile, nevoie de un succes cu CSȘ Craiova, echipă pe care elevele prof. Valeria și Cristian Bondor au depășit-o clar în turneul de la Arad.

  Programul arădencelor este:
  8 mai (ora 13.00) cu Sportul Stud. București
  8 mai (17.00) cu Sepsi Sf. Gheorghe
  9 mai (10.00) cu CSȘ Craiova

  BC Valbon ar deveni doar a doua echipă arădeană de juniori calificată la un turneu final în acest an competițional, după gruparea de copii (U13) a CS AMEFA, la polo.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.