Își deschide porțile pentru public și Teatrul Clasic „Ioan Slavici”. Se pregătește și o premieră!

  de [email protected] | 5 January 2021, 2:13 PM | Cultură | Topic special

  0

  Precum în cazul Filarmonicii Arad, odată cu trecerea municipiului Arad în scenariul galben, a devenit posibilă reluarea activității directe cu publicul și pentru Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, la 30% dintre locurile din sală. Instituția de cultură s-a pregătit pentru acest moment și a anunțat primele patru spectacole din luna ianuarie, printre care și o premieră: „Școala și familia”.

  Ne bucură faptul că putem să jucăm din nou în fața spectatorilor noștri. Pentru ca bucuria revederii să fie și mai mare, în zilele care vor urma, le oferim două dintre cele mai noi producții ale noastre, dar și o premieră. Vrem să îi asigurăm pe cei care decid să ne calce pragul că vom respecta în continuare toate regulile de protecție împotriva Covid-19.” – spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.

  Despre spectacolul „Școala și familia”, în regia lui Cristian Ban, managerul Bogdan Costea a vorbit puțin și într-o conferință de presă din noiembrie, când a debutat proiectul „Scena Online Arad Live”, un proiect al Centrului Cultural Județean care, după intrarea în scenariul roșu a municipiului Arad, a rămas fără partenerii anunțați pe vremea aceea și anume Centrul Municipal de Cultură, Filarmonica Arad și Teatrul Clasic „Ioan Slavici”. „Școala și familia” are la bază texte de Ion Luca Caragiale, a spus atunci Bogdan Costea, iar din distribuție fac parte actorii Ștefan Statnic, Ștefan-Gheorghe Dogaru, Diana Ioana-Licu, Alex Popa, Bogdan Neciu, Călin Stanciu, Marina Palii, Iulia Alexandra Dinu, Angela Petrean-Varjasi și Alina Vasiljević. Scenografia este semnată Irina Chirilă.

  Iată care sunt spectacolele pe care le puteți urmări pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, în următoarele două săptămâni:

  Carmen Vlaga vorbeste cu tine 1

  Duminică, 10 ianuarie, ora   19,00 – Sala Mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”
  „Carmen Vlaga vorbește cu tine” – un spectacol bazat pe textul ,,Întoarcerea de acasă”  de Ștefan Caraman
  Regia: Ștefan Iordănescu

  scoala si familia

  Joi, 14 ianuarie, ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”
  „Școala și familia”, scenariu după I.L.Caragiale – PREMIERĂ
  Regia: Cristian Ban

  terapie de grup

  Sâmbătă, 16 ianuarie, ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici”
  „Terapie de grup”, de Bolba Tamás, Szente Vajk și Galambos Attila
  Regia: Tapasztó Ernő

  Duminică, 17 ianuarie, ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici”
  „Terapie de grup”, de Bolba Tamás, Szente Vajk și Galambos Attila
  Regia: Tapasztó Ernő

  Bilete

  Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează online de pe platforma www.eventim.ro sau de la agenția de bilete a teatrului. Orarul agenției este: marți, miercuri, vineri: 10:00 – 16:00, joi: 10:00 – 14:00 și 17:00 – 18:30, sâmbătă și duminică: 10:00 – 12:00 și 17:00 – 18:30.

  În ziua spectacolelor, biletele pot fi achiziționate de la casierie doar până la ora 18:30!

  Spectatorii sunt rugați să respecte distanțarea fizică, precum și toate măsurile sanitare recomandate de organizatorul spectacolului, pentru limitarea răspândirii COVID-19.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.