IPJ Arad scoate la concurs 27 de posturi de ofițeri și agenți de poliție

  de Special Arad | 24 septembrie 2021, 2:49 PM | Știri Arad

  0

  Inspectoratul de Poliție Județean Arad scoate la concurs 27 de posturi de ofițeri și agenți de poliție prin încadrare directă.

  Înscrierile se fac online, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

  Posturile scoase sunt în specialitățile Investigarea Criminalității Economice, Financiar, Resurse Umane, Logistica, Investigatii Criminale, Cazier Judiciar, Informatica, Ordine Publică, Arest, Cabinet, Prevenire a Criminalității, Secretariat, Pregătire Profesională.

  Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare, și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs:

  https://ar.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

  Recomandăm doritorilor să citească cu atenție anunțul postat privind înscrierea, deoarece fiecare post vacant are o alta adresa de e-mail unde se vor trimite documentele“, transmit reprezentanții IPJ Arad.

  În perioada 21 – 29 octombrie a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

  La data de 6 noiembrie a.c. va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.