Ioțcu se dă bărbat cu Falcă și-l scoate la interval. Pe Facebook!

  de Lucian Valeriu | 17 June 2014, 1:32 PM | Pamflet | Recomandările editorilor | Social Media

  3

  Nicolae Ioțcu – suprem la CJA – dă dovadă de un curaj extrem… nebun… sinucigaș… arătându-i lui Gheorghe Falcă – suprem la PD-L și la Primărie, cât de bărbat înzestrat cu însușiri războinice e el… pe Facebook. Astfel, „ieri”… după cum se poate vedea în print-screen-ul întocmit de colegii mei (că mie mi-a dat block… nu știu de ce:))… îi bagă un link, fratele meu… adică ce zic io link?… o directă-n barba virtuală îi bagă, preluată de pe cel mai roșu site din zonă în care… nu știu cu ce argumente, că n-am dat click pe articol, îl dovedește ca „jucător la două capete”… Wow!… ce lovitură, soro… ce caractere… ce uameni!
  Mult mai nimerită, după părerea mea, dar și a consumatorilor de circ politic ieftin, ar fi fost o luptă dreaptă… fără ghilimele și șuturi în `oaie pe la spate… una cu camerele pe voi… una cu capetele despre care faci distribuire pe masă… una cu acte, cu dovezi… știi ce zic, nu?
  În altă ordine de idei, păi bine, mă, Nicule-băiat-bun, care ești tu coleg de partid cu ăla de care te iei?… tu ce jocul lui pește faci?… la câte capete joci?… cum te întreabă prietenul tău „Pdl Ineu”… tu cu cine ții?! Nu cu armata ta? Nu cu tovarășii tăi de luptă împotriva hidrei roșii, a comuniștilor și a… spațiului verde?!
  Nu?…
  Aaa… atunci, scuze pentru deranj! Ne vedem când ne-ntâlnim cu alte subiecte cu și despre dumneavoastră…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Iată-l și pe bellaciao-ul nostru de la CJA… Anti verde-nrourat, antiportocaliu, antifalcă și antipirat, șișiși. Mic, mustăcios și nervos ioțcu-al nost! Să aibă el curajul să-l pofăie pe zbârliciunea rânjitoare care și-a pierdut – în neantul pe care-l simte tot mai adânc sub picioare – simțul cumpărăturilor: el cumpără câte-un ziarist începător (dar nu de oriunde, numai de la specialități de presă)în loc să-și vadă de licitațiile cu dedicație obișnuite, de-o viluță și de matrapazlâcurile partidului proaspăt îmbălsămat.
   Dar să revenim la micul musolini din căprioara săvârșinului. Vorba maestrului caragiale: ”ce vra să zică el cu-aiestea, musiu?!”
   Păi dle ioțcu dk te ține la confruntări pe fbk e o chestie de forță virtuală de caracter dar ai curaj să ieși de pe fbk la o întâlnire facetoface? Uite, stau eu bodyguard lângă tine să nu facă vreo prostie creierul siliconat al primăriei. Dacă vrei să deschizi cutia Pandorei, uit prostia aia cu bellaciao și promit că nu scap nicio literă din adevărurile pe care trebuie să le cunoască arădenii, orașul, toți cei care l-au votat. Gestul tău, domnule ioțcu cere o continuare. O aștept(ăm).

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Nu l-au împins în față de drag ce le era de el…Și nici din obligație. Mai sapă. Iar ioțcu a făcut prima mutare inteligentă la șah după care s-a blocat pt nu mai știe jocul mai departe. Nu merită să-l bați cu toate piesele? Păi de ce începe un joc tare dacă nu-l ține decât prima mutare și aia după o ”gândire” de vreo doi ani și ceva?! Mă gândeam eu căcăprioara săvârșinului nu scoate genii și nici mihaiviteji.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.