duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ionuț Radu și Curtuiuș, atacul Bătrânei Doamne pentru Liga 2!

  de Lucian Dănilă | 9 iulie 2015, 6:26 PM | Sport

  0

  UTA a rezolvat problema atacanților. După ce a renunțat înainte de reluarea pregătirilor la Ousmane Gueye, Silaghi și Bulza, dar și sub spectrul incertitudinii prelungirii înțelegerii cu Szekely, conducerea Bătrânei Doamne a rezolvat repede transferul a altor doi atacanți.

  Primul este Ionuț Radu, cel care în sezonul trecut a evoluat pentru Național Sebiș. Radu a mai fost contactat de UTA și în vara trecută, dar atunci oferta celor de la sebiș se pare că a fost mai bună. Ionuț Radu chiar s-a remarcat contra alb-roșiilor în meciul din tur în care a marcat golul egalizator în partida încheiată cu scorul de 1-1.

  Nu știm încă detaliile legate de contractul lui Radu, nici în ceea ce privește suma pe care o va încasa și nici durata acestuia.

  Un alt atacant care a semnat cu UTA este Marius Curtuiuș, cel care a schimbat macazul în ultimul moment, acesta fiind foarte aproape să semneze cu Șoimii Pâncota. „Conducerea clubului a ajuns astăzi la un acord cu atacantul Marius Curtuiuș, care va îmbrăca tricoul echipei noastre începând cu stagiunea 2015-2016. Înțelegerea se întinde pe durata a trei ani”, spun oficialii clubului arădean.

  Curtuiuș (născut pe 8 august 1988) a evoluat în Liga 1 cu Gloria Bistrița, dar a mai îmbrăcat și tricourile cluburilor Delta Tulcea, CSM Râmnicu Vâlcea, Arieșul Turda și FC Olt.

  curtuius

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.