Ionel Arsene, baronul de Neamț, a fost prins în Italia

  de Special Arad | 27 March 2023, 12:34 PM | Naţional

  0

  Surse oficiale au precizat pentru Pro TV că Ionel Arsene, baronul PSD de Neamț, s-a predat autorităților din Italia, unde se ascundea.

  Președintele Consiliului Județean Neamț a fost condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare într-un dosar de corupție și era dat în urmărire prin Interpol de autoritățile române.

  Conform surselor citate, Arsene s-a predat autorităților din Bari, Italia.

  arsene ionel.jpg

  Operațiunii de prindere a baronului fugar i s-a alăturat și comunitatea de români din Italia, care numără peste un milion de oameni.

  Potrivit procedurii, Ionel Arsene urmează să fie dus în fața unui judecător care va decide dacă pune sau nu în aplicare mandatul european de arestare emis pe numele baronului fugar.

   

  Citește și: Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, pe lista „most wanted” a Poliției Române după ce a dispărut pentru a nu fi încarcerat

  Sursa: Protv

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.