sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cel puțin 12 morți și zeci de persoane rănite grav în urma unui accident feroviar. Două trenuri s-au ciocnit frontal în Italia

  de Special Arad | 12 iulie 2016, 2:33 PM | Internaţional

  0

  Cel puțin 10 persoane au murit și alte câteva zeci sunt rănite în urma unei coliziuni frontale între două trenuri, în sudul Italiei.

  Potrivit presei locale, 12 de oameni au murit și alte câteva zeci sunt în stare gravă. „Cred că sunt mulți morți”, a declarat Riccardo Zingaro, comandantul departamentului municipal din Andria.

  Un martor a spus că „unii pasageri sunt complet contorsionați și carbonizați, iar salvatorii se chinuie să tragă oamenii dintre fiare„, raportează Il Mattino.

  Două trenuri regionale s-au ciocnit între localitățile rurale Andria și Corata, în apropierea orașului Bari, pe coasta Adriaticii, raportează mass-media italiană.

  Singura linie de tren, care rulează în zona de nord-vest a orașului Bari este utilizată de peste 200 de trenuri în fiecare zi și, momentan, se lucrează pentru a adăuga o altă linie care va reduce probabilitatea de accidente.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.