sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gestul care i-ar fi adus moartea lui Antonio, italianul găsit înecat în Mureș (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 20 septembrie 2015, 6:48 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Pompierii de la ISU Arad au recuperat din Mureș cadavrul persoanei care a dispărut în apele râului la mijlocul acestei săptămâni. Este vorba despre Antonio di Spaldro, un cetățean italian în vârstă de 57 de ani.

  Acesta lucra de mai mulți ani la Arad, la o firmă a unui alt italian. Antonio era foarte cunoscut în comunitatea de italieni din orașul nostru, dar a avut și foarte mulți prieteni români. Dovadă stă și faptul că după dispariția acestuia, contul său de facebook abundă în mesaje de condoleanțe de la prieteni, atât români cât și italieni.

  În fotografia de mai sus, luată de pe contul său de facebook, Antonio își trăia ultimele zile de viață. El asista de pe ponton la antrenamentele caiaciștilor arădeni. De fapt, ultimele zile și le-a petrecut tot în în preajma Mureșului, o altă postare arătând luciul apei cu un mesaj: „sono qua”…

  Unul dintre prietenii lui, Giusseppe, povestește halucinanta poveste care i-a atras sfârșitul lui Antonio. „M-am întâlnit cu el la o pizzerie și s-a așezat cu mine la masă. Mi-a povestit că a ajuns cu cătușe la spitalul de pishiatrie unde a fost tratat cu injecții și a rămas acolo o zi. Era foare deprimat pentru că nicio dată în viața lui nu i s-a întâmplat așa ceva. Totul a început de la o glumă întâmplată la locul de munca și cineva, nu se știe cine, a chemat poliția și un doctor de la spitalul de nebuni. Întrebarea mea este ce tratament a primit și de ce? De ce colegii de la lucru i-au pus această capcană? Oricum, Antonio, sâmbătă, nu mai era Antonio cel pe care îl cunoșteam. M-am întâlnit cu el în aeroport la bari și ne-am întors împreună cu avionul. Era mai liniștit, glumea cu mine, așa era el. Ce s-aîntâmplat cu el în ultimele săptămâni?”, spune Giusseppe.

  Se spune că într-o zi, Antonio și-ar fi dat pantalonii jos la serviciu, a început să danseze, iar un coleg ar fi chemat poliția și,probabil, un doctor… De acolo ar fi început de fapt sfârșitul…

  Se pare că în urmă cu două sau trei săptămâni, Antonio a fost la Milano, acolo unde și-a văzut cele două fiice, gemene. La întoarcerea în România el a fost foarte deprimat. S-a plimbat zilnic pe malul Mureșului, iar la mijlocul acestei săptămâni, unii martori spun că l-au văzut dansând și apoi aruncându-se, printr-un gest foarte brusc, inexplicabil, în Mureș.

  A fost găsit astăzi, fără viață…

  antonio 2

  antonio 4

  antonio 3

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Acest Antonio di Spaldro, din sursele pe care le am la aceasta ora lucra la o fabrica de canapele din zona industriala (DITRE INTERNATIONAL). In aceasta trecuta a fost cu bicicleta la Atrium Mall la cumparaturi. Avea o bicicleta de culoare visinie, aceasta fiind un model vechi de bicicleta pe linie clasica. Nu a stat foarte mult in mall, in maxim 10 minute a si parasit incinta parcarii P0. Acuma acest Antonio di Spaldro, a plecat dupa bunul sau prieten Giuliano, care si el la randul lui a avut o moarte necrutatoare, fiind gasit in primavara anului trecut decedat in locuinta pe care o avea in litigiu cu concubina lui.

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Imi pare nespus de rau pentru gestul facut de Antonio.
   Miercuri cand i.am facut poza pe ponton radea impreuna cu mine si ma sfatuia sa fiu mai intelegator cu copii clubului de kaiac pe care ii urmarea si le dadeam niste indicatii.
   Daca as fi stiut cu adevarat povestea lui poate reusam sa.l ajut intr.un fel.
   In scurtaea discutie cu el in ziua de miercuri ma sfatuia sa il tin in continuare pe tatal meu in Italia sa se trateze pt ca la noi conditiile sunt criminale.
   Parea si cred ca a fost un om foarte inteligent, fost sportiv in tinerete cu centura neagra la karate.
   Cred totusi ca el sufera foarte mult iar internarea lui la Psihiatrie a agravat starea lui.
   Organele de politie ar trebui sa investigheze pe ce fond a fost dus incatusat la spital.
   Si daca a ajuns acolo de ce nu i sa administrat un tratament corespunzator.
   Plus…sa nu mai luam im calcul conditiile mizere in care a stat acolo.
   Cred ca poza inca mai exista pe Facebook cu camera de spital.
   Imi exprim inca odata regretul ca nu l.am putut ajuta pe Antonio.
   Dumnezeu sa.l ierte!!!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.