Ioan Vesa, primarul comunei Brazii – declarat incompatibil de ANI

  de O. Peniță | 4 October 2014, 11:09 AM | Brazii | Știri Arad

  0

  Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul primarului (fost viceprimar) comunei Brazii, Ioan Vesa, ca urmare a exercitării simultane de funcții și calități.

  Conform ANI, Ioan Vesa s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât, în perioada 20 iunie 2008 – 25 martie 2014, a deținut, simultan cu funcția de viceprimar/primar, și calitatea de titular întreprindere individuală în cadrul ”VESA IOAN” ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.