duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Clotilde Armand, inculpată în dosarul în care ANI o acuză de incompatibilitate

  de - | 11 martie 2024, 7:39 PM | Naţional

  0

  (foto: Facebook/Clotilde Armand)

  Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că a fost inculpată în dosarul în care este acuzată de incompatibilitate de către Agenția Națională de Integritate, în ceea ce edilul susține că este „reacția sistemului PNL PSD la anunțarea candidaturii” sale pentru un nou mandat în funcție.

  Judecătorii de la Curtea de Apel București au respins contestația împotriva raportului ANI înaintată de Clotilde Armand.

  În urma sentinței, Clotilde Armand a anunțat că va sesiza Inspecția Judiciară.

  Inspectorii de integritate au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului cu privire la faptele presupus a fi comise de Armand.

  Clotilde Armand este suspectată în acest dosar de cinci fapte de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane, în formă continuată.

  sursa: Gândul

  Citește și: De la cer la pământ, cu primarii Vestului, în februarie. Investiții, campanii electorale, o „zamă” și puțin shopping cu primarii Bibarț, Birta și Fritz

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.