marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update A murit consilierul județean Ioan Crișan, fostul primar al comunei Vladimirescu. Când va fi oficiată slujba de înmormântare

  de Alin Olteanu | 25 iunie 2023, 10:32 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Fostul primar al comunei Vladimirescu, Ioan Crișan, a încetat din viață în această dimineață. Acesta, după ce a părăsit de bună voie funcția de primar al localității, a fost ales consilier județean în mandatul 2020-2024, fiind desemnat chiar liderul aleșilor PNL.

  De numele acestuia se leagă dezvoltarea, în ultimii 20 de ani, localității Vladimirescu, Ioan Crișan fiind, pe rând, viceprimar al comunei (un mandat), apoi primar timp de 16 ani.

  Ioan Crișan avea 78 de ani.

  La începutul lunii, Ioan Crişan a primit titlul de Cetăţean de Onoare al Comunei Vladimirescu.

  „Astăzi, în cadrul ședinței festive a consiliului local, am avut deosebita plăcere să înmânăm titlul de “Cetățean de Onoare” a localității Vladimirescu, domnilor primari Ioan Crișan și Ioan Pantoș, care au fost în fruntea comunității timp de 20 și respectiv 10 ani!

  Așa cum am spus-o și în cadrul ședinței este o onoare și o mare bucurie să ii avem în cadrul comunității ca și exemple nu doar ca lideri, ci și ca cetățeni!”, scria pe Facebook Mihai Mag, actualul primar al comunei.

  Dumnezeu să îl odihnească!

  Priveghiul și înmormântarea

  Familia îndoliată îi anunță pe toți cei care doresc să își ia rămas bun de la cel care a fost Ioan Crișan, că priveghiul va avea loc în zilele de duminică și luni, începând cu ora 19.30, la domiciliul acestuia din Vladimirescu.

  Înmormântarea va avea loc marți, de la ora 13.00.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.