Ioan Crișan: „Centura, așteptată cu nerăbdare în Vladimirescu”

  de - | 17 November 2021, 4:35 PM | Comunicate contra cost

  0

  Una dintre cele mai așteptate investiții în infrastructura județului, mai ales pentru Arad și Vladimirescu, este centura de sud-est, care va face legătura între autostradă în Aradul Nou și DN7, dincolo de Vladimirescu. Centura va scoate o parte a traficului greu din Arad și localitățile din zona de sud și est. Consilierul județean Ioan Crișan apreciază parcurgerea etapelor care ne apropie de începerea lucrărilor în teren.

  „Proiectul hotărârii de guvern pentru stabilirea indicatorilor tehnico-economici aferenţi investiţiei a fost pus la transparență. Lucrarea se va realiza din fonduri europene, în parteneriat între Guvern și Consiliul Județean. Ministerul Transporturilor pregătește documentația și se va ocupa de exproprieri. Cu o valoare de aproximativ 50 de milioane de euro, un pod peste Mureș și un pasaj peste calea ferată, este una dintre cele mai mari investiții în infrastructură din județul nostru, care va ajuta la crearea de locuri de muncă. Centura este așteptată cu nerăbdare de cetățenii din Vladimirescu, pentru a reduce traficul foarte intens, pentru mai multă siguranță. Am promis că vom face ceva pentru a rezolva problema și iată că prin Consiliul Județean, Guvern și fondurile europene ne apropiem de respectarea promisiunilor”, a spus consilierul județean PNL Ioan Crișan.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.