Ocoliți Arad-Vladimirescu! Se lucrează la trecerea la nivel cu calea ferată

  de Andreea Daniela B. | 10 aprilie 2021, 9:45 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  De parcă nu era suficient faptul că zilnic pe ruta Arad-Vladimirescu se circulă destul de greu, astăzi se desfășoară noi lucrări care fac traficul să stea în loc.

  Este vorba despre lucrări la nivel cu calea ferată care se efectuează la intrarea în Arad dinspre Vladimirescu. Circulația este îngreunată pe ambele sensuri de mers și se creează cozi infernale de autoturisme. Se circulă alternativ pe o singură bandă de mers.

  Citește și: De câți directori CFR e nevoie să repari sâmbăta, în plină zi, o trecere de cale ferată? De niciunul! „Să își dea demisia toți!”

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.