miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Io… sunt un prost” – lansare la Bibliotecă

  de Special Arad | 10 februarie 2023, 3:13 PM | Cultură

  0

  Sâmbătă, 11 februarie 2023, începând cu ora 12:00, Biblioteca Judeţeană „Alexandru D. Xenopol” Arad vă invită la o inedită lansare de carte. „Io… sunt un prost” este titlul originalului volum de poezii semnat de poetul Sorin Dumitrache.

  Evenimentul cultural, ce va avea loc în Sala de Artă și Multimedia „Sabin Drăgoi” a Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad, va beneficia de prezentarea volumului realizată de Aurel Usca, moderator fiind pr. Gabriel Ioan Vladu.

  CV-ul literar al poetului Sorin Dumitrache se oferă ca o descriere emoționantă a sufletului său: „De meserie… sunt român… Îmi iubesc până la lacrimi țara. Vin dintr-o familie simplă cu care mă mândresc. Am publicat 10 volume de poezie. «Io….sunt un prost»… este a unsprezecea carte. Am înființat asociația umanitară «Azi pot să sper» prin care mai venim în sprijinul persoanelor în nevoie atunci când vânzarea volumelor ne ajută. Am înființat grupul de poezie «Poezia…ca spectacol…», cu care am ajuns la 54.000 de membri. Am înființat revista «Inimă de român» cu care ajungem la numărul 20. Nu este puțin pentru niște oameni simpli, nesprijiniți de nimeni, într-o lume în care cultura a devenit o povară. Vin în Arad cu inima deschisă, vin pentru a vă cunoaște și a-mi pune sufletul în palmele dumneavoastră…Va fi de poveste!”.

  Alături de cele peste 160 de poezii semnate de Sorin Dumitrache, un intermezzo muzical va fi susținut de talentata interpretă de 8 ani din Republica Moldova, Lia Ciutac.

  Evenimentul cultural face parte din proiectului spiritual-cultural „Prietenii de Vocabular – Educație prin Relație”, derulat pe tot parcursul anului și inițiat de Parohia Ortodoxă Zimand Cuz, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad și Asociația „D.R.E.P.T.” – Dezvoltarea Resurselor pentru Toți.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.