Inundație la Jumbo, în Arad! În parcare sunt recomandate bărcile. Au sunat la Londra…

  de Lucian Dănilă | 5 iunie 2019, 2:22 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Radar Arad)

  Dacă vrei să mergi la Jumbo se pare că trebuie să faci o investiție înainte. Să îți cumperi o barcă… Probabil cei care au amenajat parcarea au gândit precum Meleșcanu la votul din diaspora. Ministrul de externe s-a așteptat la o prezență de doar 30 la sută la secția de vot. Așa și constructorii de la Jumbo, probabil s-au așteptat la un maxim de trei ploi pe lună, și alea ușurele…

  Calculele le-au fost date peste cap, iar debitul de apă a fost mult mai mare. Metrii cub de apă au depășit cu mult estimările, astfel că bărcile, fie ele și pneumatice, au devenit un „must”.

  Habar nu avem cât mai durează acest sezon de ploi, dar se pare că astfel de știri și de fotografii vor mai tot apărea în mass media locală.

  Vorba aceea: a sunat cineva la Londra și ne-a cerut clima înapoi… E de pe Facebook luată asta 🙂

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.