joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Întreruperi parțiale de curent, joi, la Chișineu-Criș, Mocrea și Seleuș

  de Special Arad | 5 decembrie 2023, 12:35 PM | Chişineu Criş | Seleuş | Știri Arad

  0

  Rețele Electrice Banat (companie parte a grupului PPC, denumită anterior E-Distribuţie Banat) anunță întreruperi de curent electric în ziua de joi, 7 decembrie, la Chișineu-Criș, Mocrea și Seleuș.

  „Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții”, menționează compania Rețele Electrice Banat.

  Joi, 7 decembrie, între orele 09:00 – 17:00, vor fi întreruperi de curent la Mocrea și Seleuș (parțial) și în orașul Chișineu-Criș, pe străzile: Nufărului, Tudor Vladimirescu, Grădinarilor, Crișana, Ghioceilor, Plevna (parțial), Dimitrie Cantemir, Kogălniceanu, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul și Cartierul Viilor.

  Acest program se regăsește şi pe site-ul companiei Rețele Electrice Banat, poate fi consultat aici.

  Citește și: Mediul rural, ținut în întuneric. Întreruperile de curent, „obișnuința” de la țară, pentru care arădenii pot cere despăgubiri!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.