Interviu cu Bianca Tirsin – Miss Arad, Miss Fainoșag și Miss Catwalk 2015

  de [email protected] | 13 decembrie 2015, 5:32 PM | Beauties | Interviuri | Recomandările editorilor

  0

  A câștigat coronița Miss Arad 2015 în luna iulie și de atunci succesele în lumea modelingului curg în valuri pentru frumoasa arădeancă, Bianca Tirsin. Tot anul acesta, tânăra de 17 ani a câștigat titlul de „Miss Fainoșag” la Miss Transilvania 2015, organizat de Miss TV România, la Bistrița, iar de curând, a mai încasat un premiu important: Miss Catwalk 2015, la cea de-a XXIV-a ediţie a Bucharest Fashion Week, organizat de Fashion TV, eveniment ce a avut loc la începutul lunii decembrie, la Ambasad’Or, Otopeni. Ca s-o cunoaștem mai bine, Special Arad a luat-o la întrebări…

  – Felicitări pentru cel mai recent premiu câștigat, Miss Catwalk! În fotografiile de la acest eveniment pari foarte încrezătoare… te așteptai să câștigi?

  – În primul rând, mulțumesc frumos, de fapt am câștigat „Catwalk Top Model Romania”. Tot timpul am fost încrezătoare și sunt. Nu mă așteptam, totuși, să aduc titlul de Catwalk, poate să aduc unul mai presus de acest premiu, dar a fost binevenit și acesta. Sunt mândră că am promovat Aradul și partea de vest!

  z3

  – Spune-ne câte ceva despre tine, despre hobby-urile tale. Cum este Bianca Tirsin în viața de zi cu zi?

  – Sunt o adolescentă căreia îi place să fie activă tot timpul. Când am puțin timp liber și vreau să mă relaxez, pictez peisaje sau citesc o carte. Fac parte dintr-un ansamblu de dansuri sârbești, „K.U.D. Kolo Arad”, sunt voluntară la festivaluri de teatru, am o echipă de sanitari pricepuți la Colegiul Național „Vasile Goldiș”, prezint evenimente, cânt în corul școlii, particip la prezentări de modă, shooting-uri, îmi place foarte mult să pozez și, desigur, să particip la diferite concursuri de frumusețe.

  – Numele tău de familie este „Tirsin” și ești dansatoare în acest ansamblu folcloric sârbesc. Ești sârboaică la origini?

  – Sunt jumătate sârboaică, jumătate româncă. Dar numele este sârbesc 60%.

  tirsin 2

  – Ai spus că-ți place să cânți. Te vezi cândva și la X Factor sau Vocea României? Sau e doar un hobby secundar?

  – Da, mi-ar plăcea să-mi urmez visul, dar dacă viața o să îmi ofere drumul spre o carieră muzicală, de ce nu?

  – Cine este cântăreața ta preferată? Dar solistul preferat?

  – Rihanna… și din România, Andra. Iar cântăreț preferat: Sam Smith.

  zzzzz

  – Ai spus că ți-ar plăcea să-ți urmezi visul și doar dacă viața o să-ți ofere drumul spre o carieră muzicală te vezi cântăreață. Să-nțeleg că pe primul loc e modelingul. Dorești să faci o carieră în modeling?

  – Visul meu este să ajung o stewardesă în străinătate la Etihad Airways sau Qatar… Doamne ajută, poate la Emirates, dar până atunci mai este timp și se pot schimba multe. Voi urma pașii în modeling, dacă mi se vor oferi șanse în acest domeniu.

  – Tocmai ai „ruinat” următoarea întrebare pregătită, care suna așa: „vrei să rămâi în Arad… sau te vezi în alt oraș, altă țară, după ce termini liceul, respectiv facultatea?”. Se pare că vrei să călătorești în toată lumea…

  – Vreau să-mi termin liceul, să urmez o facultate, deci o să plec la Cluj, la Universitatea „Babeș-Bolyai”, la Facultatea de Relații Internaționale. De abia la 21 de ani pot să optez pentru un interviu pentru stewardese în străinătate.

  – Cum se împacă modelingul cu școala? Ce note ai și care sunt materiile tale preferate?

  – Școala este pe primul loc, nu am note sub 9 și încerc să le fac pe amândouă fără să am probleme. Materii prefetate… hmmm… Nu am o materie preferată. Încerc să mă perfecționez la toate 🙂

   

  MAI MULTE FOTOGRAFII, ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.