Internet Explorer a murit! Microsoft Edge va fi în Windows 10

  de Special Arad | 30 aprilie 2015, 11:26 AM | IT

  0

  După ce am discutat câteva luni de Project Spartan, noul browser al gigantului din Redmond primeşte în sfârşit un nume oficial: Microsoft Edge.

  Din cauza performanţei foarte slabe şi a concurenţei acerbe pe piaţa browserelor de internet, numele bătrânului Internet Explorer a ajuns să fie asociat cu un eşec.

  Nici măcar nu mai avea legătură cu actualizările introduse constant de Microsoft sau cu faptul că versiunile mai recente ale browserului făceau o treabă din ce în ce mai bună.

  Brandul devenise sinonim cu lipsa de eficienţă. Din acest motiv, compania fondată de Bill Gates avea nevoie de o reinventare completă a aplicaţiei.

  Ea a venit în urmă cu câteva luni, când am auzit prima oară de …

  Vezi cum arată noul browser al Microsoft și ce știe să facă

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.