Interliga, o lume minunată sau atunci când fotbalul se joacă exclusiv din plăcere!

  de Lucian Dănilă | 12 May 2014, 10:30 AM | Sport

  0

  Duminică a fost mare animație pe arena Șega din cartierul Bujac. Zeci de copii se întreceau pe patru terenuri de minifotbal în competiția organizată împreună cu maghiarii, Interliga Româno-Maghiară. Este o competiție în care copiii își pot arăta întregul talent cu un singur obiectiv, acela de a juca fotbal, fără a avea presiunea rezultatelor.

  Atletico Arad, ACS Poli Timişoara, Gyula Termal sau Szentes au fost cluburile care au fost reprezentate de copii între 8 și 11 ani. Animația a fost mare. Fiecare copil era însoțit de câte un părinte care trăia cu sufletul la gură fiecare atingere de balon a acestuia, fiecare preluare, ratare sau, în cazul și mai fericit, gol.

  Antrenorii aveau emoții precum la marile competiții, deși premiile au fost simbolice. Printre copii am văzut și foști importanți fotbaliști ai țării, ca Roland Nagy, actualul antrenor al UTA BD, fost jucător de Champions League cu Steaua, Florin Bătrânu, jucător care a cochetat cu echipa națională și a adunat multe meciuri în cupele europene, sau Decebal Codruț Grădinaru, actualmente reprezentant al AJF Arad, în trecut fost jucător de prima ligă atât în România cât și în Ungaria.

  Cum rezultatele nu au contat, și asta o știm de la unul dintre organizatori, Alexandru Meszar, vă lăsăm să urmăriți fotografiile de la acest eveniment pentru că am învățat – și noi- că o fotografie face uneori cât o mie de cuvinte…

  FOTO: LUCIAN DĂNILĂ

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.