miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Interdicție pe viață pe vasele de croazieră! Măsura a plecat de la o fotografie făcută de un pasager

  de - | 21 octombrie 2019, 9:24 AM | Internaţional

  0

  O femeie a primit interdicţie pe viaţă pe o navă de croazieră în urma unei şedinţe foto care i-a pus viaţa în pericol. O femeie aflată în vacanţă a ales un loc inedit pentru o şedinţă foto.

  Femeia a fost pozată de către partenerul ei în timp ce atârna de o balustradă pe o navă de croazieră care aparţine firmei Royal Caribbean.   După ce a văzut pozele, echipajul a debarcat-o şi i-a interzis femeii pe viaţă accesul pe navele firmei de croazieră, scrie The Independent.

  Pasagerul Peter Blosic este cel care i-a făcut o fotografie femeii în care se vede poziţia periculoasă în care aceasta a ales să stea. Blosic a spus că modul de a se comporta al femeii este „absolut prostesc“ adăugând faptul că „nu poţi cădea dintr-o navă de croazieră decât dacă te comporţi ca un imbecil“, scrie adevarul.ro.

  royal 1

  royal 2

  După ce pasagerul le-a arătat pozele echipajului, aceştia au debarcat-o pe femeie în Jamaica: „La începutul acestei săptămâni pe vasul Allure of the Seas, un oaspete a fost observat cum poza într-un mod neglijent şi periculos, stând pe balustradă, ajutată fiind de prietenul ei”, a declarat pentru Fox News un purtător de cuvânt al Royal Caribbean.

  Securitatea a fost notificată, iar oaspeţii au fost debarcaţi mai târziu în Falmouth, Jamaica, ca urmare a acţiunilor lor şi acum le este interzis să navigheze pe viaţă cu Royal Caribbean”, au mai declarat reprezentanţii, scrie Adevărul.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.