Inspectoratul Școlar Arad anunță mai multe posturi vacante în cadrul unui proiect european

  de Special Arad | 3 august 2018, 2:11 PM | Educaţie

  0

  (foto: Getting Smart / logo POCU)

  Inspectoratul Școlar Județean Arad organizează concurs de recrutare și selecție pentru ocuparea prin concurs a posturilor vacante, pe perioadă determinată, în cadrul proiectului ,,Educație de calitate pentru toți”, POCU/74/6/18/106250, Beneficiar ISJ Arad astfel:

  • 1 post Coordonator programe copii/elevi și părinți (COR 235921)

  • 1 post Coordonator unitate de învățământ (COR 112029)

  • 10 posturi Consilier școlar (COR 235903)

  Pentru detalii privind condițiile generale și cele specifice (studii, experiență, calificări), pe care candidații trebuie să le îndeplinească pentru ocuparea postului, fișa postului și procedura de depunere a dosarelor și de derulare a concursului, vizitați site-ul ISJ – link-urile de mai jos http://www.isjarad.ro/selecție, care oferă acces la anunțurile de recrutare și selecție, la cererea de înscriere la concurs și la declarația de disponibilitate pentru angajarea pe posturile din cadrul proiectului ,,Educație de calitate pentru toți”, POCU/74/6/18/106250.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.