marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Înregistrare video declasificată de Pentagon. Imaginile video prezintă desfășurarea acțiunii de eliminare a liderului ISIS

  de - | 31 octombrie 2019, 8:14 AM | Internaţional

  0

  Pentagonul a dezvăluit miercuri mai multe detalii despre operaţiunea de la sfârşitul săptămânii trecute în care a murit liderul grupării jihadiste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, dând publicității inclusiv o înregistrare video declasificată în care se văd trupe speciale americane intrând în incinta complexului în care se ascundea şeful grupării jihadiste.

  Pentagonul a făcut o conferință de presă și cu această ocazie a difuzat mai multe fotografii şi extrase video în care se poate observa cum circa zece persoane se apropie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de incinta complexului din Barisha, un sat din nord-vestul Siriei.

  mai multe detalii pe digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.