duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Amenințarea teroristă din Sri Lanka nu era necunoscută autorităților! Bilanțul atentatelor a ajuns la 290 de morți și 500 de răniți

  de - | 22 aprilie 2019, 9:25 AM | Internaţional

  0

  (foto: captură video)

  Bilanţul atentatelor teroriste din Sri Lanka a urcat la 290 de morţi şi 500 de răniţi, a anunţat poliţia locală. Premierul din Sri Lanka a recunoscut că primise informaţii din India referitoare la posibile atacuri teroriste de Paşte, dar că nu s-au luat măsuri pentru prevenirea acestora.

  Conform Ministerului Afacerilor Externe de la Bucureşti, în Sri Lanka erau, la momentul atacurilor, 8 elevi români şi profesorul lor, aflaţi într-un schimb de experienţă, cât şi două familii, în vacanţă. Copiii au fost duşi într-o unitate militară de la marginea capitalei şi vor reveni în ţară pe 26 aprilie.

  Restricţiile de circulaţie au fost ridicate luni dimineaţă, după 24 de ore, dar accesul la reţelele de socializare precum Facebook şi Whatsapp este în continuare restricţionat.

  Localnici şi turişti îşi plâng la un loc morţii, în Sri Lanka. Reconstruită în mare parte din turism, această naţiune asiatică a devenit un paradis pentru străini. Ei au şi fost una dintre ţinte alături de credincioşii catolici care sărbătoreau prima zi a Paştelui.

  sursa: digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.