Înfrângeri drastice pentru juniorii Bătrânei Doamne în ajunul Paștelui!

  de Lucian Dănilă | 19 April 2014, 10:27 PM | Sport

  0

  Zi catastrofală pentru juniorii Bătrânei Doamne în ajunul Paștelui. Atât juniorii mari, cât și juniorii B au pierdut cu același scor, 0-4, primii pe teren propriu în fața celor de la Pandurii, iar echipa lui Păcurar la Craiova.

  Juniorii A au fost surclasați de gruparea din Târgu Jiu, o echipă care în trei meciuri le-a marcat 14 goluri! În toamnă, la Arad, Pandurii au câștigat cu 6-0, iar la Târgu Jiu a fost 4-1! Șansele arădenilor de a se califica la turneu final au scăzut aproape de zero, după ce au pierdut și miercuri la Slatina, scor 1-3.

  Singurele sclipiri ale arădenilor au fost cele două ocazii ratate de Dani Bulza, dar mingea a lovit bara la fiecare dintre ele. „Nu am respectat nimic din ceea ce ne-am propus. Nu am făcut pressing, nu am pus pericol și am făcut multe cadouri”, spunea Vivi Erdei cu puțin înainte de fluierul final al arbitrului.

  ACS UTA BD – Pandurii 0-4

  ACS UTA BD: Țâna – Pantea, Camen, Ilie, Spiridon, Burlă, Cotoc, Dobrean, Vlad, Marinescu, Bulza. Au mai jucat: Daian, Moise, Csaba, Șerban. Antrenor: Vivi Erdei

  CSU Craiova – ACS UTA BD: 4-0

  ACS UTA BD: Revesz, Petrache, Lazăr, Irina, Aldan, Jorza, Brănişteanu, Kilin, Ghiunghiuş, Popa, Iuga

  Au mai jucat: Man, Moza, Stahl, Burlacu, Iova. Antrenor: Cristian Păcurar

  Vezi galeria foto!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.