Înfrângeri drastice pentru juniorii Bătrânei Doamne în ajunul Paștelui!

  de Lucian Dănilă | 19 aprilie 2014, 10:27 PM | Sport

  0

  Zi catastrofală pentru juniorii Bătrânei Doamne în ajunul Paștelui. Atât juniorii mari, cât și juniorii B au pierdut cu același scor, 0-4, primii pe teren propriu în fața celor de la Pandurii, iar echipa lui Păcurar la Craiova.

  Juniorii A au fost surclasați de gruparea din Târgu Jiu, o echipă care în trei meciuri le-a marcat 14 goluri! În toamnă, la Arad, Pandurii au câștigat cu 6-0, iar la Târgu Jiu a fost 4-1! Șansele arădenilor de a se califica la turneu final au scăzut aproape de zero, după ce au pierdut și miercuri la Slatina, scor 1-3.

  Singurele sclipiri ale arădenilor au fost cele două ocazii ratate de Dani Bulza, dar mingea a lovit bara la fiecare dintre ele. „Nu am respectat nimic din ceea ce ne-am propus. Nu am făcut pressing, nu am pus pericol și am făcut multe cadouri”, spunea Vivi Erdei cu puțin înainte de fluierul final al arbitrului.

  ACS UTA BD – Pandurii 0-4

  ACS UTA BD: Țâna – Pantea, Camen, Ilie, Spiridon, Burlă, Cotoc, Dobrean, Vlad, Marinescu, Bulza. Au mai jucat: Daian, Moise, Csaba, Șerban. Antrenor: Vivi Erdei

  CSU Craiova – ACS UTA BD: 4-0

  ACS UTA BD: Revesz, Petrache, Lazăr, Irina, Aldan, Jorza, Brănişteanu, Kilin, Ghiunghiuş, Popa, Iuga

  Au mai jucat: Man, Moza, Stahl, Burlacu, Iova. Antrenor: Cristian Păcurar

  Vezi galeria foto!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.