sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Refularea rezervelor! Echipa a doua a Bătrânei Doamne a câștigat la Gyula

  de Lucian Dănilă | 23 februarie 2015, 12:52 PM | Sport

  0

  UTA a susținut sâmbătă două jocuri de pregătire, unul la Șiria – contra Caransebeșului, iar altul în Ungaria, la Gyula. În țara vecină s-au deplasat jucătorii care au intrat mai rar în vederile lui Roli Nagy în meciurile de pregătire.

  A fost șansa acestora de a arăta că se poate miza pe ei. Adversara a fost Gyula Thermal, o echipă din Liga a 3-a maghiară, cu jucători masivi și agresivi. Folosiți mai puțin în jocurile amicale, Leucuța, Michel Vlad și Bulza au ținut să arate că pot să joace la un nivel care să îi facă să spere că Nagy se va baza pe ei. De asemenea, a fost ocazia perfectă pentru Dan Silaghi – jucător adus în această iarnă de la Mamma Mia, să marcheze primul său gol pentru UTA.

  Apăruți pe o anumită listă neagră, chiar dacă doar sub forma unui împrumut, Leucuța, Michel și Bulza au marcat fiecare câte un gol contra maghiarilor. În ceea ce îl privește pe Silaghi, acesta a fost trimis la mai multe meciuri în banda dreaptă, deși postul său preferat este cel de atacant. Folosit 90 de minute ca vârf de atac, Silaghi a marcat și el.

  Așa cum am mai scris într-un articol anterior, Michel Vlad și Bulza au fost propuși pentru un împrumut la gruparea din liga a treia Turda, la fel ca și Wild, sau juniorii Ghiunghiuș și Bubuș. În cazul lui Michel, acesta va rămâne la UTA, iar Bulza, din informațiile noastre, este mai aproape de un împrumut la CS Ineu unde ar putea pleca „la pachet” cu Wild. În ceea ce îl privește pe Leucuța, acesta s-a accidentat la primul amical al anului, cel susținut în compania juniorilor Bătrânei Doamne. Folosit mai puțin la jocurile de verificare, Leucuța ar putea fi în zilele următoare subiectul unui transfer, dar asta doar după ce conducerea clubului va analiza bugetul după ultimele transferuri făcute.

  UTA: Bodea – Ad. Popa, Cotoc, Filaret, Suslak – Leucuța, Dobrean, Wild, Michel Vlad – Silaghi, Bulza. A mai intrat Ghergar.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.