sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  UTA este pe cale să renunțe la cinci jucători!

  de Lucian Dănilă | 20 februarie 2015, 5:04 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Bătrâna Doamnă a făcut mai multe transferuri în această iarnă, mutări menite să întărească compartimentele median și ofensiv al grupării arădene. Au venit jucători cu experiență precum Piț, Szekely sau Tudor, iar lotul grupării arădene a ajuns să numere nu mai puțin de 27 de jucători.

  „Avem un număr de 27 de jucători, un număr mare dacă ținem cont că avem de jucat doar 12 meciuri”, spune Roland Nagy, antrenorul echipei arădene. După mai multe discuții, oficialii clubului UTA au ajuns la concluzia că se ia în calcul renunțarea, cel puțin pentru câteva luni, la câțiva jucători, unii dintre ei având posibilitatea să meargă până la finalul campionatului la alte echipe.

  „Ne-am gândit să le oferim șansa să joace la alte echipe. Aici ne referim în special la jucătorii sub 21 de ani cum ar fi Bulza, Michel Vlad sau Wild. Ei pot alege dacă vor să evolueze până la vară la o altă grupare din Liga a 3-a, din altă serie, este vorba despre Turda. Am înțeles că acolo sunt probleme cu jucătorii sub 21 de ani și astfel ei au posibilitatea să joace mai mult”, a continuat Roli Nagy. Din informațiile noastre, alături de cei trei, au mai fost propusși pentru Turda și juniorii Ghiunghiuș și Bubuș. La Turda a activat în sezonul trecut ca antrenor Dan Stupar, actualmente antrenor la echipa a doua a clubului UTA.

  În calcul pentru o eventuală plecare sunt și Adrian Popa, respectiv Sorin Leucuța. Cum odată cu noile transferuri a crescut și suma salarială la club, cel mai probabil conducerea grupării încearcă o reechilibrare a cheltuielilor, astfel că sunt șanse foarte mari ca cei doi să fie lăsați să se transfere la alte echipe.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.