Influencerul arădean Ana Morodan pare să fi scăpat de problemele cu legea. Se pregătește să revină pe micile ecrane

  de Special Arad | 21 May 2023, 7:58 PM | Monden

  1

  Chiar dacă a trecut prin momente delicate după ce a fost prinsă de polițiști sub influența alcoolului, influencerul arădean Ana Morodan pare să fi depășit perioada critică, iar acum se pregătește de revenirea pe micile ecrane.

  Într-un interviu pentru Fanatik, ea a dezvăluit că încă are emisiunea la un post de televiziune și, în plus, continuă filmările.

  „Eu n-am fost niciodată plecată. Emisiunea a fost întreruptă, ceea ce a fost firesc. Am stabilit toți de comun acord ca în perioada în care eu am fost la procuror și toate lucrurile care s-au întâmplat, nu puteam să apar pe post râzând și distrându-mă.

  Contractul meu este în picioare. Nu s-a dizolvat și noi, uite, în tot răul e și un bine, că am început emisiunea asta care m-a terminat, efectiv. Și-a pus amprenta și oboseala. Căci să fii în fața camerei atâtea ore nu e atât de ușor, cel puțin pentru mine”, a spus Ana Morodan pentru fanatik.

  Ana Morodan a mărturisit că fanii săi o pot vedea din nou la TV în luna iulie. Vedeta este foarte fericită că revine pe micile ecrane. „Am prins un avans și noi filmăm în continuare pentru emisiune. Emisiunea o să intre pe post în iulie. Vom continua până anul viitor. Eu îți spun ce am vorbit cu producătorii. Pot să spun inclusiv că ieri am filmat”, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate.

  Citește și: Influencerul arădean Ana Modoran s-a internat la o clinică de psihiatrie. O zi de internare costă 540 de lei

  Cunoscutul influencer arădean, Ana Morodan, control judiciar pentru 60 de zile

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.