marþi, 3 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  Influencerul arădean Ana Modoran s-a internat la o clinică de psihiatrie. O zi de internare costă 540 de lei

  de Special Arad | 4 mai 2023, 8:18 PM | Monden | Topic special

  2

  Cel mai cunoscut influencer din România, arădeanca Ana Morodan, s-a internat la o clinică de psihiatrie. Eliberată sub control judiciar, după ca a fost prinsă drogată şi băută la volan, faptele sale făcând înconjurul ţării, Ana Morodoan, cunoscută drept „contesa digitală”, a decis să se interneze într-o clinică pentru a scăpa, potrivit presei centrale, de probleme de insomnie şi depresie, care au dus-o pe drumul consumului de substanţe interzise şi alcool.

  Ana Morodan s-a internat la o clinică din Pianu de Jos, Centrul Medical „Laura Cătană”, județul Alba. Clinica aleasă de vloggeriţă oferă servicii profesioniste pentru persoanele care se confruntă cu probleme de dependenţă.
  Potrivit celor de la Click, o cameră single în clinica din Pianu de Jos, costă 540 de lei pe zi, iar potrivit siteului Centrului Medical „Laura Cătană”, aici se tratează un număr mare de afecțiuni psihice, inclusiv dependența de alcool și de substanțe și medicamente.

  „Fiecare minut petrecut în ajutarea voastră să ieșiți la liman va fi o mare bucurie pentru noi. Noi îți întindem o mână pentru a ieși din singurătatea și disperarea pe care o trăiești, în mlaștina amară de autocompătimire. Alcoolul îți este stăpân. Ce întuneric e înainte de ivirea zorilor!”, se mai precizează pe site-ul spitalului.

  Tot potrivit Click, în camere nu există televizor și, cel mai probabil, pacienții nu au voie nici să folosească telefonul mobil. Zona în care este situat spitalul şi împrejurimile sunt însă unele de poveste, aşa că Ana Morodan are şanse mari să se simtă mai bine acolo, să-şi adune gândurile şi să ia o pauză de la lume şi de la nebunia pe care a declanşat-o după ce a fost arestată.

  Peripețiile din 28 martie ale influencerului

  Reamintim cititorilor că, pe 28 martie 2023, Ana Morodan a fost reținută pentru 24 de ore, după ce polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au oprit-o de două ori în trafic în aceeași zi, au depistat-o cu concentrație de 0,05 g/l alcool pur în sânge, iar mai apoi rezultatul testului antidrog a ieșit pozitiv. Arădeanca a ajuns în faţa instanţei şi a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

  Peripeţia ei a plasat-o încă o dată în centrul atenţiei, dar, de data aceasta, nu aşa cum şi-ar fi dorit: au apărut sute de materiale legate de vloggeriţă, faptele sale din 28 martie, modul în care a devenit celebră, articole legate de câştigurile şi afacerile ei, a dat declaraţii ulterior în mass-media şi a postat pe reţelele de socializare. În cele din urmă, Ana Morodan a luat decizia să ia o pauză de la tot şi să se interneze în clinica de recuperare.

  Ana Morodoan şi-a cerut scuze fanilor săi, imediat după incidentul din 28 martie, pentru dezamăgirea pe care a produs-o şi le-a cerut tinerilor să nu-i calce pe urme.

  Localitatea în care se află centrul în care s-a internat este, potrivit presei centrale, comuna în care joacă golf președintele României.

  Citește pe aceeași temă:

   Ana Morodan, control judiciar pentru 60 de zile

  Contesa digitală Ana Morodan: „Nu faceți ca mine. (…) Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mda.
   E mai plăcută viața într-o clinică plătită regește (și care, sunt convins că la prețul ăla îi face toate mofturile), decât viața într-o pușcărie sau „munca în folosul comunității” alături de alți delicvenți …
   Dar, oare, câți dintre voi naivilor care îi urmăriți „cu sufletul la gură” pe acești „măscărici” (umplându-le, astfel, buzunarele cu bani), vă puteți permite ACELEAȘI „DREPTURI” pt fapte identice?! 🤔
   .
   Vă spun eu: nici unul!😉
   De ce?
   Pt că nu sunteți la fel de egali în fața legii cu ei; voi singuri le-ati validat statutul de „personaje privilegiate” PRIN RATINGUL pe care li-l faceți.
   Spor „following” pe mai departe…!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.