sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  „Contesa digitală”, influencerul arădean Ana Morodan, a fost condamnată la 1 an, 3 luni și zece zile închisoare cu suspendare

  de Special Arad | 19 octombrie 2023, 1:53 PM | Naţional | Știri Arad

  1

  Ana Morodan, 38 de ani, cunoscută în lumea mondenă drept „Contesa digitală”, a fost condamnată joi, 19 octombrie, la 1 an, 3 luni şi 10 zile închisoare cu suspendare şi efectuarea a 60 de zile muncă în folosul comunităţii, după ce, în luna martie, a produs un accident, având permisul suspendat şi fiind sub influenţa alcoolului şi drogurilor, informează Agerpres, citat de Libertatea. Decizia nu e definitivă.
  Conform deciziei Judecătoriei Sectorului 1, Ana Morodan a primit:

  • 10 luni pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice;
  • 6 luni pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi 10 luni pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Pedepsele au fost contopite, rezultând, în final, 1 an, 3 luni şi 10 zile închisoare cu suspendare.

  În plus, Morodan este obligată să frecventeze un program de reintegrare socială şi să efectueze muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei Voluntari sau în cadrul societăţii Green City Voluntari SA, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare.

  Citește și: Influencerul arădean Ana Modoran s-a internat la o clinică de psihiatrie. O zi de internare costă 540 de lei

  Ana Morodan a negat

  Ana Morodan a fost reținută pe 28 martie. Mai întâi, a fost acuzată că a produs un accident în trafic, după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor. La câteva ore, a fost oprită din nou. În urma verificărilor, polițiștii rutieri au descoperit că femeia avea permisul suspendat în urma incidentelor de la prânz.

  Oamenii legii i-au deschis dosar pentru trei infracțiuni: conducere cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante interzise și refuzul recoltării de probe biologice. Ana Morodan a negat că a condus băută sau sub influența drogurilor, susținând că greșeala ei a fost că a condus cu permisul suspendat.

  Citește și: Influencerul arădean Ana Morodan: „Nu faceți ca mine. (…) Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți”

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.