marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Industria eCommerce se întâlnește la Cluj-Napoca pentru conferința Meet Magento

  de - | 11 septembrie 2015, 11:02 AM | IT

  0

  Ne mai despart doar câteva săptămâni de a doua ediţie a evenimentului Meet Magento România. Conferinţa, prin tematicile abordate și strategia de organizare, şi-a propus să ajute la dezvoltarea ecosistemului creat în jurul industriei eCommerce şi a celei mai populare platforme online din domeniu, Magento.

  Meet Magento 2015 se va desfășura în 2 – 3 octombrie la Grand Hotel Italia, în Cluj Napoca, unde sunt aşteptaţi peste 500 de participanţi dornici să învețe lucruri noi, pentru a prospera pe piața online din România. În 2015 seria de conferinţe Meet Magento a devenit deja un reper pentru industria comerţului electronic la nivel global, şi va avea loc în nu mai puțin de 30 de ţări, inclunzând Statele Unite ale Americii, Rusia, Brazilia, Germania, Italia, Spania, Elveţia şi Polonia, scrie TechCafe.

  “În 2014 am reuşit să creăm contextul prielnic schimbului de cunoştinţe, idei și inovație, în vederea unor colaborări viitoare între participanţi, pe care vrem să îl replicăm și în cadrul ediției de anul acesta.” a declarat Sandu Băbășan, Event Manager al Meet Magento România

  Meet Magento îşi aşteaptă participanţii în prima zi a evenimentului cu un panel îndrăzneţ de speakeri ce sunt distribuiţi pe două trackuri specializate, unul business, dedicat propietarilor de magazine online şi oamenilor de marketing, şi al doilea dedicat în întregime developerilor.

  Trackul de business îi va avea în prim plan pe Eliza Rogalski, co-fondator al Rogalski Damaskin Public Relations, una dintre cele mai importante agenții de PR din România, Bas Nawjin, head of EMEA pentru Magento Inc., Stefano Lena, VP și Marketing Manager al ContactLab, Rodica Mihalache din partea Starcom România şi pe Bogdan Colceriu, consultant marketing cu o experiență de peste 10 ani. Secţiunea dedicată developerilor îi are ca protagonişti pe Ben Marks, Marius Străjeru şi Constantin Bejenaru, profesioniști recunoscuți internațional pentru experiența lor în industria IT.

  A doua zi a evenimentului este dedicată workshop-urilor, cu un track de marketing, unul de business și două trackuri de programare, ce se vor desfășura în paralel.

  Până în 1 octombrie, participanții își pot achiziționa bilete în avans la preţul de 85 euro. Un bilet asigură accesul la conferinţă, la workshopurile ce se desfăşoară în a doua zi, dar şi la afterparty Party 404 ce va avea loc în Club Midi.

  Meet Magento 2015 este susținut de Evozon și organizat în România de agenția web MindMagnet.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.