Clădirea administrației regionale din Nikolaev, distrusă de o rachetă rusească. Opt civili și 3 militari sunt căutați sub dărâmături

  de - | 29 March 2022, 3:04 PM | Internaţional

  0

  (foto: Twitter / The Kyiv Independent)

  Clădirea administrației regionale din Nikolaev a fost lovită, marți dimineața, de o rachetă rusească despre care ucrainenii spun că ar fi fost lansată din Crimeea.

  În clădire se aflau aproximativ 150 de oameni, spune șeful administrației din Nikolaev, Vitaliy Kim, care a mai declarat că sunt în desfășurare misiuni de căutare și salvare a opt civili și 3 militari care ar fi rămas sub dărâmături, scrie Digi24 și The Guardian, care citează The Kyiv Independent.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.