miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Începe reabilitarea drumului județean 707, Petriș-Obârșia

  de Special Arad | 15 ianuarie 2022, 1:03 PM | Administraţie

  0

  (foto: foto cu rol ilustrativ)

  Comunicat. Drumul dintre localitățile Petriș şi Obârșia va intra în proces de reabilitare, cu fonduri de la Guvernul României, prin Compania Națională de Investiții! Se creează astfel încă o legătură modernizată cu judeţul Hunedoara.

  Consiliul Judeţean Arad a aprobat ieri, 14 ianuarie 2022, actualizarea indicatorilor tehnico-economici ai proiectului, ca lucrarea să poată începe cât mai curând. În anul 2020, Consiliul Judeţean a predat către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei drumul județean 707, Petriș-Obârșia, drum aflat într-o stare de degradare extremă.

  Anul trecut, a fost anunţată finanţarea modernizării drumului de către Compania Naţională de Investiţii. „Consiliul Județean Arad va susține cheltuielile neeligibile aferente acestui proiect”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Judeţean.

  Prin votul de ieri, consilierii județeni au aprobat finanțarea din bugetul Consiliului Județean Arad a cheltuielilor neeligibile, care reprezintă amenajarea terenului, prin demolarea podețelor aflate pe traseul drumului. Valoarea totală a proiectului este de 17,9 milioane de lei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.