sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Încep zilele ARS Theologica la UAV

  de Special Arad | 24 octombrie 2022, 6:59 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. În perioada 28 octombrie-2 noiembrie, la Arad, în organizarea Centrului de Cercetare Ars Theologica al Facultății de Științe Umaniste și Sociale din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad”, va avea loc conferința „Zilele Ars Theologica”, ediția I.
  Dezbateri teologice, muzică religioasă, lansări de carte sunt evenimente care se vor derula în cadrul acestor zile în Arad, cu invitați din țară și străinătate.

  Prima zi a conferinței va fi dedicată profesorului Corneliu Constantineanu, fost cadru didactic universitar al UAV și va avea ca temă de dezbatere „Reconcilierea în spațiul public”.

  Pe 29 octombrie, de la orele 20.00, în sala Palatului Cultural, Orchestra „Glasul iubirii” din Timișoara, împreună cu invitații săi, va susține concertul Ars Theologica.

  Următoarele două zile vor aduce în dezbaterea participanților din țară și străinătate, tematici religioase, iar pe 2 noiembrie va susține o prelegere acad.prof.univ.dr habil Parush Parushev cu tema „Gândirea critică în cercetarea teologică”.

  Pe toată perioada vor fi organizate expoziții și lansări de carte teologică.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.