Update Incendiu violent la căsuțele din lemn de lângă patinoar. Acestea au fost construite de regretatul Abel Apostol | Foto – Video

  de Special Arad | 21 mai 2020, 3:25 PM | Știri Arad

  0

  Un incendiu a izbucnit la căsuțele din lemn aflate în incinta bazei de sport Riviera – DJTS, aflată vizavi de intrarea la Ștrandul Neptun, în partea dinspre patinoar. Căsuțele despre care vorbim au fost construite de regretatul Abel Apostol, iar acum ard ca niște torțe.

  ISU ne informează că la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu un ofițer și 10 subofițeri.

  Update – În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la trei construcții din cele opt existente, favorizat de vântul puternic și materialul de construcție al cabanelor, cu posibilitatea de propagare la celelalte cinci construcții și la un complex sportiv, informează ISU Arad.

  Incendiul a fost limitat după aproximativ 45 minute, fără a se propaga la alte căsuțe. După aproximativ o oră și jumate de intervenție, incendiul a fost lichidat. Cauza probabilă: „acțiunea persoanelor fără adăpost”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.